SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET

 
   
     
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klikni na sliku za uvecanje

 

 

 

 

 

 

klikni na sliku za uvecanje

 

 

 

 

 

 

 

klikni na sliku za uvecanje

 

Hajduk Rodic MB vs Crvenka

 

U utorak, 18. januara 2005., na stadionu FK "Polet" iz Sivca odigrana je prijateljska utakmica između prvoligaša FK "Hajduk Rodić MB" i srpskoligaša FK "Crvenke". Za jednu i drugu ekipu utakmica je bila pripremnog karaktera u kojoj su stručni štabovi mogli da sagledaju i isprobaju mogućnosti novopridošlih igrača.

Boris Bunjak

Boris Bunjak, šef stručnog štaba prvoligaša Hajduk Rodić MB ekskluzivno za SIVAC.NET je izjavio:

-Ovo je nama poslednji dan prve faze priprema gde smo doveli nekoliko igrača koje bi trebalo kroz ovu utakmicu da proverimo da li zaslužuju pažnju prvoligaškog kluba kao što je Hajduk ili ne. Imamo puno mladih igrača i novajlija tako da svakodnevno mnogo radimo, a jedna do sada odigrana utakmica i ova druga daće nam konačan spisak fudbalera koji će otići na pripreme u Antaliju. Što se tiče današnjeg protivnika, mislim da je Crvenka u ovom trenutku protivnik po meri. Uslovi nisu baš idealni za igru, ali u ovo doba godine nemože se ni očekivati nešto bolje, tako da mislim da će igrači znati da prevaziđu ove nepovoljne uslove i uspeti da daju svoj maksimum.

Mirko Golubovic

Mirko Golubović, šef stručnog fudbalskog kluba Crvenka izjavio je sledeće:

-Počeli smo sa pripremama. Od ponedeljka smo počeli sa dva treninga, radimo na stadionu, teretami i sali. Imamo u planu pedesetak treninga od toga 10-12 utakmica. Danas je zvanično prva utakmica sa prvoligašem Hajduk Rodić MB iz Kule. Iako nismo imali u planu ovu utakmicu, na njihovo insistiranje izašli smo im u susret. Očekujemo da na proleće budemo još jači, šta više ja očekujem da se priključimo borbi za sam vrh, tj. da budemo drugi i igramo baraž.

Prohladno vreme i gotovo smrzla podloga uticali su svakako na kvalitete prikazane igre. Stotinak gledalaca videlo je jedna borbena utakmica u kojoj je rezultat bio u drugom planu. Utakmica je završena rezultatom 3:2 u korist Kuljana.

Poveli su Crvenčani golom Markovića u 24-om minutu. Četiri minuta Mančić postiže pogodak za hajduk, i nerešenim rezultatom 1:1 odlazi se na odmor. U drugom poluvremenu Crvenka ponovo vodi, pogodkom Šicara u 60-om minutu, na 2:2 izjednačuje Pasku, a konačan rezultat i pobedu kulskog prvoligaša donosi Mandić u 70-om minutu.

Ekipe su igrale u sledećim sastavima.

FK "Hajduk Rodić MB": Đuričić, Pandurov, Milutinović, R. Bulatović, Veselinović, Draganić, Mančić, Lukovac, A. Davidov, S. Bulatović. Igrali su još: Milojević, Marjanović, Jovanović, Odović, Đukanović, Lalević, Kulić, Mandić, Čović i Pasku.

FK "Crvenka": Đurnić, Vuković, Stanišić, Šušnjar, Mladenović, Tatalović, Kantar, Janjuš, Marković, Dimić i Milunović. Igrali su još: Nađ, Ljumović, Grubor, Kokanović, Pupavac, Ilić, Šicar, Komatina, Vignjević, Pašić i Bigić.

Suđenje je vodio glavni sudija Darko Jušković iz Sivca, sa pomoćnicima Goranom Novakovićem i Miroslavom Petkovićem iz Kule.

 

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klikni na sliku za uvecanje

 

 

 

 

 

 

klikni na sliku za uvecanje

utakmicu je pratilo stotinak navijaca

 

 

 

 

 

klikni na sliku za uvecanje

sudijska trojka Novakovic, Juškovic, Petkovic

 
 
   
copyright © sivac.net 2003