VELIKI USPEH ZA KINOLOŠKO DRUŠTVO

 

07. februar '09.

U prostorijama Kinoloskog drustva u Sivcu odrzana je svecana vecera povodom predstojece internacionalne izlozbe pasa svih rasa CACIB 2009 (Certificat d'aptitude au Championnat International de Beaute) - internacionalni sertifikat prvaka u lepoti, tj. potvrda osvojene kandidature za internacionalnog sampiona u lepot) koja ce se 09 maja odrzati u nasem mestu.

Za Kinolosko drustvo sa dugom tradicijom postojanja I delovanja I brojnim clanovima ovo predstavlja ogroman uspeh. Naime,prethodnih godina u Sivcu su se odrzavale izlozbe pasa sa rangom CAC - (Certificat d'aptitude au Championnat (national)) - sertifikat drzavnog (nacionalnog) sampiona (sampionata), tj. potvrda osvojene kandidature za nacionalnog sampiona tj izlozbe za pse sa teritorije Republike Srbije.

Odlicna organizacija I veliki uspeh na tim izlozbama, ispostavilo se, odlicna su preporuka I odskocna daska za vece domete. Kinolosko drustvo SIVAC sa gospodinom Mirkom Rajicem usli su na velika vrata u anale srpske kinologije.

Poveravanjem organizacije izlozbe medjunarodnog karaktera Kinoloski Savez Vojvodine I Kinoloski Savez Srbije pokazali su jos jednom da ozbiljno racunaju I za ubuduce na Sivac kao znacajnu kariku.

Pomenutoj svecanosti, pored clanova, prijatelja I poslovnih saradnika iz Sombora, Odzaka, Novog Sada I Vrbasa kao pocasni gost prisustvovao je I prvi covek Kinoloskog Saveza Vojvodine gospodin dr Zoran Lolic.

Ovom prilikom svima se zahvaljujemo I pozivamo sve vlasnike I ljubitelje pasa da svojim prisustvom uvelicaju predstojecu manifestaciju.

Pripremio Dragan Rajić.

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU