MEMORIJAL "Vlade i Novak" '08

 

04. septembar '08.

U subotu 30. avgusta održan je treći po redu memorijalni rukometni turnir u sećanje na dvojicu naših tragično preminulih drugara Vlada Džuvera i Novaka Stijepovića.

Kao i prethodnih godina uz rukometni klub „SIVAC 69“, čiji su članovi bili i Vlade i Novak, u organizaciji samog turnira i svih dešavanja pre i posle turnira učešće su uzeli mnogobrojni prijatelji, porodice i rodbina dvojice momaka.

Na turniru su pored domaće ekipe R.K. „SIVAC 69“ učestvovale još i ekipe R.K. „SOMBOR“  i  R.K. „ KLJAJIĆEVO“.

Rezultat ovoga puta nije bio u prvom planu ali to nikako nije uticalo na kvalitet utakmica pa su svi prisutni mogli da uživaju u dobrim partijama.

Istakli bi smo samo da je naša ekipa ovoga puta pokazala dominaciju i pobedama nad gostujućim ekipama osvojila prvo mesto na turniru.

Značaj i veličinu samog turnira nije mogla da poremeti ni činjenica da su igrači morali da se presvlače u neadekvatnim uslovima pošto su svlačionice i klupske prostorije bile u fazi renoviranja i gradjevinskih radova. Na sreću i vremenski uslovi su dobro poslužili ovoga puta.

Nadamo se da će do sledeće godine, kada rukometnom klubu predstoji i godišnjica - 40 godina postojanja, naš teren i klupske prostorije biti konačno renovirane i u novom ruhu moći da dočekaju, uz dosadašnje goste i bar dva superligaša koja su najavila učešće. Time bismo i ovom turniru dali novu dimenziju.

Tekst Dragan Mandić,
foto Radoje Cvijović.

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU