NOVI DRESOVI

 

21. oktobar '06.

Mališani sivačke škole fudbala odnedavno svoje prijateljske i ligaške utakmice igraju u novoj opremi. Sredstva za kupovinu osamdeset kompleta dresova obezbedili su uglavnom roditelji dece.

- Akciju je podržalo i nekoliko sponzora koji su omogućili da dresove dobiju i ona deca čiji roditelji nisu bili u mogućnosti da učestvuju u prikupljanju novca. Od tih sponzora moramo pomenuti Mila Dulovića, trgovine "Koktel", Zemljoradničku zadrugu "MV", Autoservis "Milo", trgovinu "Sunčica" i Autoškolu "Šicki" – navodi Milan Živković, trener.

selekcija 94-to godište

selekcija 95-to godište

Od prikupljenih sredstva ostalo je nešto novca za popravku velike kosačice kojom se uređuje travnata podloga Poletovog stadiona na kojoj deca treniraju. U klubu planiraju da ovu akciju nastave kako bi se obezbedila sredstva za nabavku više lopti, ali i kako bi zimski period treninga deca provela u fiskulturnoj sali sivačke osnovne škole.

selekcija 96-to godište

selekcija 97-to godište

Inače, najmlađi sivački fudbaleri redovno se takmiče u njihovoj prvoj ligaškoj sezoni, gde jednom nedeljno odmeravanju snage sa vršnjacima iz Sombora, Crvenke, Kule, Svetozara Miletića i Čonoplje. Bodovi se računaju samo u takmičenjima u kojima nastupaju deca 94, 95. i 96-tog godišta, dok oni mlađi 97, 98. i 99-to godište igraju prijateljske mečeve.

selekcija 98-to godište

selekcija 99-to godište

- Za sledeću godinu očekujemo da ćemo biti mnogo spreminiji za takmičenje, jer će se tokom ove sezone deca upoznati sa takmičarskim sistem i da će ući u takmičarski proces znatno ozbiljnije i jer ovo je za sada njima još uvek igra – kaže trener Živković.

Prilog pripremio Radoje Cvijović.

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU