0
 
 

 

 

OSAM DECENIJA POLETA

 

14. novembar '08

Fudbalski klub Polet iz Sivca je proteklih dana obeležio vredan jubilej - osam decenija postojanja Organizovano bavljenje fudbalom u Sivcu datira od 1928. kada je u okviru sivačkog Sokolskog društva formirana fudbalska sekcija. Klub je potom nosio imena Sloboda, Napredak, Zvezda i od 1969. današnje - Polet.

Jubilej Poleta ulepšalo je odmeravanje snaga sa superligašem Vojvodinom iz Novog Sada, a svojim prisustvom uveličale su ga zvanice iz Fudbalskog saveza Srbije i Vojvodine, te predstavnici brojnih klubova.

Iako je rezultat bio u drugom planu, valja reći da je Vojvodina pobedila ekipu Poleta sa 6:0. Trostruki strelac za Novosađane bio je Sepua, a po jedan gol su postigli Đurić, Paunović i Sekulić. Pre početka susreta kapiten Vojvodine Aleksandar Popović je kapitenu Poleta Branimiru Dobrijeviću uručio prigodan poklon.

Nakon susreta organizovano je zajedničko druženje, na kojem su predsedniku kluba Nikoli Ćiroviću i predsedniku klupske Skupštine Milanu Anđeliću uručene zlatne plakete Fudbalskog kluba Polet. Druženje je propraćeno prigodnim kulturno-zabavnim programom.

Prirediio Đorđo Bojanić.

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU