CRNO-BELO VEČE

 

18. decembar '05.

U petak 16. 12. 2005. u prostorijama diskoteke "Fokus" održana je tradicionalna četvrta po redu crno-bela noć.

U organizaciji sivačkog kluba navijača Partizana "Tirani" održana je mogu sigurno reći dosad najbolja crno-bela noć koja je okupila skoro sve najvažnije i najjače grupe navijača Partizana iz cele zemlje. Na crno-bele večeri u Sivcu ne dolaze samo oni koji su jako sprečeni, odnosno njihovi predstavnici. Evo nabrojaćemo neka mesta: Crvenka, Kula, Vrbas, Kljajićevo, Kać, Novi Sad, Inđija, Zemun, Pančevo, Kraljevo, Valjevo, Zvornik, Podgorica, Budva i naravno beograđani.

Među prvima su stigli ljudi koji su zaštitini znakovi crno-belih noći naše vođe Čegi i Čume, Siki nažalost nikako nije mogao stići. Posle prigodne večere koju su domaćini pripremili u sivačkom restoranu za goste, prešlo se u diskoteku gde je počela prelepa "žurka" najvatrenijih navijača na svetu - partizanovih grobara.

Diskoteka "Fokus" je bukvalno bila južna tribina iz koje su se čule skoro sve pesme koje se pevaju kad igra naš voljeni klub Partizan.

Pića i slaniša je bilo u neograničenim količinama koje su sposobni domaćini uspeli da prikupe što preko sponzora, što ličnim prilozima. Šta najviše raduje bilo je dosta i mladih navijača koji bukvalno jedva čekaju da odu na partizanov jug i postanu deo jedne najbolje organizacije na svetu članovi grobara, navijača Partizana.

Di džejevi Piki i Marko su se trudili da puštajku dobru muziku za sve ukuse. Normalno veliku većinu programa su činile pesme partizanovog juga. A bilo je dosta navijačkog repertoara gde su svi učesnici iz svojih grla pevali ipesme koje su večnost. na sredini programa gosti su se jedan ya drugim smenjivali u zahvaljivanju domaćinima za zaista dobro organizovano veče, nisu štedeli komplimente. Najčešća rečenica je bila ovo samo Sivac može da napravi.

Vrhunac večeri bio je kada je iz svih grla gostiju kao dirigovano se otelo ono "Jedan je Sivac...". Na licima domaćina se pojavio ozaren osmeh i bukvalno kao da su lebdeli a ne stojali čvrsto na zemlji. Kada se tako čuje iz srca najvatrenijih navijača onda je to nešto.

Prelepo veče je proteklo bez ijednog i najmanjeg incidenta i oko 2 sata gosti su počeli polako da odlaze, uz normalno zahvaljivanje domaćina i obećanje da dogodine ako treba i peške dolaze.

Da bi ovo veče proteklo kako valja pomogli su nam: diskoteka Fokus, Jovan Todorov, Bob, Zoran Ćirović, Bulka, Bojan Peruničić, Elit, Bole Medojević i čovek koji punom parom pomaže skoro sve događaje u Sivcu Milan Anđelić, naš sugrađan koji sad živi u Kuli, i još mnogi drugi neka nam ne zamere zaista su nam mnogo pomogli. Hvala im puno!!!

Željko Varagić
Organizacionog odbor
Tirani Sivac

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU