SIVAC.NET FORUM

 

Od nedavno u funkciji je i SIVAC.NET forum. Ovaj servis omogucuje svim posetiocima našeg sajta da medjusobno komuniciraju iznoseci svoja mišljenja o razlicitim temama.

Zabava, upoznavanje, dijaspora, sivacki sport, izlasci, vicevi, anegdote, kratki filmovi, novosti na SIVAC.NET-u, novosti iz Sivca, neobavezna caskanja su samo od nekih mogucnosti komunikacije koje Vam nudimo ovim servisom.

 

 

Posetioci ostavljaju svoje komentare o vec otvorenim temama ili mogu otvoriti nove teme za razgovor. Korisnici ovog servisa mogu pored svojih komentara postaviti i sopstvenu fotografiju ili sl. Napominjemo takodje da se neaktivni korisnici brišu iz evidencije, naravno, uz prethodno obaveštenje.

Naravno, da bi se uopšte ucestvovalo u forumu potrebna je registracija svakog ucesnika. Registrovanje se obavlja samo jednom i to prilikom prvog pristupa forumu. U okviru registracije potrebno je upisati nekoliko podatka o sebi (napraviti svoj profil), a što verniji ovi podaci budu to ce i komunikacija biti kvalitetnija.

U saradnji sa redakcijom SIVAC.NET-a, forum je razvio Djordje Sokanovic, Sivcanin koji trenutno živi u Norveškoj.

Pozivamo sve posetioce SIVAC.NET-a da nam se pridruže na forumu.

forum

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU