DRUGI PORAZ POLETA

 

20. mart '07.

Ekipa Poleta je i drugi put zaredom poražena u prolećnom delu sezone ovog puta u Sivcu od ekipe Mladosti iz Kruščića koja je zasluženo pobedila. Ovo je bilo najlošije izdanje naših momaka i nesećam se kada su ovako loše igrali, igra je bila rastrzana i bez nekog žara i želje za pobedom i kao da su očekivali da lopta treba sama da uđe u protivničku mrežu. Gosti takođe nisu ostavili neki utisak što pokazuje kako su naši momci loše odigrali jer ni gosti nisu kvalitetno igrali a ipak su odneli bodove.

Utakmicu je takođe obeležio jako loš sudija Komatina Saša iz Subotice koji se potpuno izgubio na terenu i nije znao šta radi,ni gosti takođe nisu bili zadovoljni njegovim suđenjem što pokazuje koliko je on danas loš bio i izgledao je kao da je zalutao u Vojvođansku ligu.

U 10 minutu je propustio da dosudi jedanaesterac za Polet koji bi i trener protivničke ekipe svirao da je sudio utakmicu,zatim je kidao igru delio gostima bezpotrebno žute kartone i prekidao igru i bukvalno sebe isticao i navlačio gnev i jedne i druge ekipe.

U finišu utakmice izmišlja jedanaesterac za Polet koji nije bio i kojeg niko na stadionu nije video da bi pred sam kraj propustio da dosudi stvarni kazneni udarac jer je igrač gostiju na samoj liniji gola izbacio loptu rukom i kada su svi prisutni mislili da je jedanaesterac on je ostao nem. Ali sve to nije razlog zašto su naši momci poraženi već je pravi razlog veoma loša igra ekipe Poleta koja nije ličila na sebe ne može se pomenuti nijedan pojedinac da se nešto izdvajao u dobroj igri nekako su se svi utopili u sivilo i niko nije čak ni pokušao da blesne,bezidejno su izgledale sve akcije,a kod pogodaka gostiju naši igrači su katastrofalno reagovali i bukvalno sami sebi dali golove.

Šta je tu je i porazi su sastavni deo igre ostaje momcima Poleta da u narednim kolima pokažu kako je ovo bila samo trenutna slabost i da već u narednom gostovanju u Bačkom Dušanovu poprave utisak i zašto ne i da donesu ceo plen.

Prilog pripremio Željko Varagić.

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU