KADETKINJE ŽKK "SIVAC" SEDME

 

Kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba "Sivac" učestvovale su na finalnom turniru Košarkaškog saveza Srbije za kadetkinje, koji je održan u Loznici od 31. marta do 03. aprila 2005. godine.

Učesnici turnira bili su podeljeni u dve grupe. Grupa A Vojvodina NIS Gas, Dubočica, Voždovac i Vrbas a u grupi B našle su se ekipe domaćina Loznice, Sivca, Hemofarma i Crvene zvezde.

Naša ekipa otišla je na turnir oslabljena zbog povreda. Na turniru smo izgubili od ŽKK "Loznice" i ŽKK "Hemofarma", a pobedili smo ŽKK "Crvena zvezda". Sa jednom pobedom ŽKK "Sivac" je zajedno sa ŽKK "Voždovac" i ŽKK "Hemofarm" podelio plasman od 5. do 7. mesta. Nezvanično smo 7.

 

klikni na sliku za uvecanje

(s leva na desno) Krneta S., Orlić P., Stojanac M., Leščešen L., Knežević M., Lemajić B., (čuče) Sekulić M., Živanović T., Radovanović T., Soković A., Ristanović T., Jovanović I. Trener Stojanac M.

 

rezultati odigranih utakmica:
ŽKK "Loznica" 93 – 48 ŽKK "Sivac"
ŽKK "Sivac" 52 – 90 ŽKK "Hemofarm"
ŽKK "Crvena zvezda" 67 – 69 ŽKK "Sivac"

 

Ovu akciju ŽKK "Sivac" omogućili su Skupština opštine Kula, mesna zajednica Sivac, D.O.O. "Zuccari" i prijatelji kluba koji su prikupili sredstva za ovo prvenstvo Srbije. poseban doprinos dala je Zdravstvena ustanova "Stanković". ŽKK "Sivac" se zahvaljuje na pomoći.

 

Izveštaj pripremio Marijan Stojanac.

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU