U JKP "Radnik" STIGAO SAVREMENI KAMION SMETLAR

 

24. februar '06.

U cilju pružanja kvalitetnijih usluga građanima, Javno komunalno preduzeće "Radnik" nabavilo je savremeni kamion smetlar. Do sada smeće prikupljano i odvoženo na smetlište običnim traktorom, a od sada za ove svrhe biće korišten kamion smetlar najsa vremeniji u okruženju.

vozač Branislav Jokić i direktor JKP "Radnik" Radislav Zorić

Prema rečima Radislava Zorića, direktora sivačkog komunalnog preduzeća, kamion je kupljen od novosadskog General-auta po ceni od 73.516 evra. Na ovu cenu treba dodati i PDV koji je već isplaćen. Uplaćeno je i 15 odsto avansa dok će ostatak pomenute sume biti plaćen putem lizinga u toku petogodišnjeg aranžmana, preko Hypo Alpe Adria banke. Nabavka kamiona finansira se u celosti od komunalnog dinara.

Izgled i tehničke karakteristike ovog radnog vozila marke IVECO EUROCARGO su veoma impresivne. Ovaj kamion specijalne namene proizveden je prošle godine. Radni kapacitet mu je 11 kubinih metara presovanog smeća, a mogućnosti za utovar su veoma raznovrsne, pogodan je za kante i kontejnere svih vrsta, kao i za ručno utovarivanje smeća u džak ovima.

Prilog pripremio Radoje Cvijović.

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU