IZVEŠTAJ IZ KRONIĆA

 

Ekipa Poleta se juce vratila sa priprema koje je odradila u Somboru u Vili Kronic gde su nasi momci imali vrhunske uslove za rad i pripremu.

Pripreme su protekle u najboljem mogucem redu prvenstveno svi momci su zdravi i prosli bez povreda,trener Golubovic je prezadovoljan ucinkom svih igraca i njihovim zalaganjem na treninzima koji su bili dosta naporni i zahtevni.

Za vreme priprema smo odigrali i tri utakmice dve pobede i jedan poraz i to protiv Radnickog iz Sombora 1:0 a pobede nad Slobodom iz Stare Moravice 3:2 istim rezultatom je porazena i odlicna ekipa Buducnosti iz Savinog Sela, na kojima se videlo da je ekipa dosta spremna i da ce spremna docekati prolecni deo prvenstva koji ce biti dosta tezak jer su se skoro sve ekipe dosta pojacale

 

Tokom priprema se videlo da su svi momci zeljni igre i da su ozbiljno shvatili rad odlicnog trenera Golubovica kome je pomagao takodje vrstan trener Boskovic,i da treninzima svakog dana dobijaju na kvalitetu pripreme i igre i da je njihov napredak neminovan.

Uslovi u motelu su bili vrhunski od smestaja svaka soba je imala tv prijemnik sat. antenu,teretana je na vrhunskom nivou,hrana je bila obilna i kvalitetna po programu prvoligaskih ekipa C.Zvezde i Hajduka iz Kule koji takodje borave u ovoj prelepoj vili sto dosta govori gde su nasi momci proveli pripreme.

Ponasanje kompletne ekspedicije je bilo odlicno niti jedan najmanji incident i neposlusnost se nije desila,svi su ozbiljno shvatili rad i videlo se zadovoljstvo svih igraca sto im je uprava kluba na celu sa Cirovic Nikolom obezbedila u ovim teskim uslovima zivota ovako predivne pripreme i svi su reseni da se dobrim igrama u prolecnom delu oduze.

Moram napomenuti da su pripreme pomogli i jos neki Sivcani prvi medju svima covek koji uvek pomaze nas klub Kalic Jovica koji je obezbedio kompletno meso za pripreme,takodje i gospodin Mirosavljev iz Kule koji je rodom iz Sivca,Kostic Dragan,a veliki udeo ima i nas Sivcan koji vodi celokupni posao u Vili Kronic Gospodin Cavic Milovan,Sivacki kombinat je obezbedio prevoz,svima njima zaista hvala za sve sto su uradili kako bi nasi momci imali ovako dobre uslove za pripremu.

Prilog pripremio Žarko Varagić.

 

 

POČETNA STRANICA
OD©TAMPAJ STRANICU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

u trenutcima predaha - fudbal na PlayStation konzoli