u ime veterana diplomu za II mesto na truniru primio je Nenad Vučinić - Krule

 

 

 

MEMORIJAL U SEĆANJE NA VLADA

 

05. jun '06.

Rukometaši "Dalmatinca" iz Riđice pobednici su prvog memorijalnog turnira "Vladimir Vlade Džuver" održanog proteklog vikenda u Sivcu.

Iako je održan u izuzetno lošim vremenskim uslovima, turnir je uz sjajne rukometaše okupio i mnogobrojnu sivačku publiku koja je svojim prisustvom još jednom odala počast tragično nastradalom mladiću.

U turniru su učestvovale četiri rukometaške ekipe: RK "Dalmatinac" iz Riđice, RK "Sombor" iz Sombora, domaća ekipa RK "Sivac 69" dok su četvrti tim činili veterani sivačkog rukometa. Iako su prvobitno potvrdili učešće, rukometaši Fidelinke i Crvenke su dolazak otkazali pred sam početak turnira.

Zbog neprestane i jake kiše, utakmice su igrane u trajanju od dva puta po 15 minuta. U prvoj utakmici veterani RK "Sivac 69" pobedili su goste iz Sombora (12:11) i tako se plasirali u finale. Drugi finalista odlučen je u meču koji su odigrali prvotimci RK "Sivac 69" i rukometaši iz Riđice. U ovom meču slavili su Riđičani sa ubedljivih 16:9.

 

U utakmici za treće mesto ekipa RK "Sivac 69" pobedila je ekipu Sombora (10:9).

 

Iako je rezultat bio u drugom planu, nošeni navijanjem domaće publike sivački veterani su pokušali da naprave još jedno iznenađenje i savladaju goste iz Riđice, međutim to im ipak nije uspelo.

Finale je završeno pobedom gostiju 13:9 i pobednički pehar prvog memorijalnog turnira "Vladimir Vlade Džuver" otišao je u vitrine RK "Dalmatinac" iz Riđice.

rukometaš pobednika iz Riđice, Morgan Knežević preuzima trofeje

Svim učesnicima turnira organizatori su dodelili diplome zahvalnosti, a sa deset postignutih pogodaka, trofej i titula igrača tunira pripala je Morganu Kneževiću, rukometašu iz redova pobednika.

organizatori su priredili večeru za sve učesnike Memorijala

zahvalnost svima, na učešću na prvom memorijalnom turniru "Vladimir Vlade Džuver" izrazili su član organizacionog odbora Nikica Peković, predsednik RK "Sivac69" Luka Žižić i otac tragično nastradalog mladića Veljo Džuver

Organizacioni odbor i sivački rukometaši uspešno su uspostavili jednu novu sportsku tradiciju koja će se negovati u sećanju na neprežaljenog Vlada, uzornog sportistu, druga i prijatelja.

Prilog pripremio Radoje Cvijović.

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

diplomu za III mesto na truniru, u ime RK "Sivac69" primio je Branko Žeželj

 

diplomu za IV mesto na truniru primio je predstavnik RK "Sombor"