SVEČANO OTVARANJE BAMBIJA

 

26. oktobar '05.

Uz igru, pesmu i glumu najmlađih Sivčana svečano je otvorena nova, rekonstruisana zgrada vrtića Predškolske ustanove "Bambi" u našem mestu.

 

 

 

 

Presecanjem crvene vrpce, obnovljeni objekat nekadašnje sivačke gimnazije zvanično je pustio u rad šestogodišnji Njegoš Radović.

 

 

Za mnogobrojne goste Bambijevci su pripremili zanimljiv program, uz folklorne igre najmlađih sivčana, gosti su mogli da uživaju u kratkom igrokazu inspirisanom pričama sa Divljeg zapada, pa su tako pred publikom pojavili mladi kauboji i kaubojke.

 

 

 

 

 

 

 

Organizovana je i izložba slika na kojoj su se našli radovi, sa nedavno održane likovne kolonije, koje su likovni umetnici poklonili vrtiću "Bambi u Sivcu.

Svečanom otvaranju novog objekta za vaspitanje dece uzrasta od tri do šest godina kao i dece predškolskog uzrasta prisustvovali su brojni gosti, među njima i predstavnici Pokrajinskog zavoda za demografiju, opštinske vlasti, mesne zajednice, kulturnih i drugih ustanova, roditelji, slikari i brojne druge zvanice prisustvovali su svečanom otvaranju.

Adaptacija zgrade finansirana je iz opštinskog budžeta i sredstvima mesne zajednice Sivac, a prodajom umetničkih slika biće prikupljena sredstva za nabavku novog nameštaja.

Prilog pripremio Radoje Cvijović.

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU