SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET

 
   
     
   

 

 

sa lica mesta

 

klikni na sliku za uvecanje

 

klikni na sliku za uvecanje

 

klikni na sliku za uvecanje

 

PRETI ZARAZA

 

Izlivanjem septicke jame nastao je vleiki problem za gradjane koji stanuju u zgradama u samom centru Sivca, ali i ne samo za njih.

Prenosimo Vam kompletnu vest koju je u današnjem informativnom programu objavila lokalna radio stanica, Radio Kula:

-Na zahtev stanara Savet mesne zajednice Sivac doneo je odluku o izdvajanju 50 odsto neophodnih sredstava za pražnjenje septičkle jame koja se nalazi između dve stambene zgrade u samom centru Sivca i koja zbog izlivanja stvara velike probleme ne samo stanarima u ovim zgradama već i građanima okolnih ulica, drugu polovinu sredstava obezbediće stanari pomenutih zgrada.

"Ovo je veoma veliki problem, pogotovo u letnjem periodu i Savet je doneo ovakvu odluku jer je to u ovom trenutku jedino moguće rešenje", kaže Velibor Milojičić, predsednik Saveta Mesne zajednice Sivac.

Trajno rešenje bi bilo izgradnja fekalne kanalizacione mreže za koju je idejni projekat za celo naselje već urađen međutim, zbog nedostatka sredstava i slabog priliva iz komunalnog fonda izgradnja u ovoj godini sigurno neće početi. Kako će biti u narednoj godini ostaje da se vidi, a do tada vlasnicima domaćinstava u ovom delu Sivca ostaje da na ovaj način rešavaju problem izlivanja fekalija iz septičke jame.

 

Izvor informacija Radio Kula tj. www.radiokula.co.yu

 

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU

 

 

klikni na sliku za uvecanje

 

klikni na sliku za uvecanje

 

klikni na sliku za uvecanje

 
 
   
copyright © sivac.net 2003