caffe pizzeria "Leone"
Maršala Tita
025/ 712-883

 

ODRŽANA PROMOCIJA PIZZERIJE "LEONE"

 

Pizza za sve ukuse i uzraste. Ova kratka rečenica bi mogla biti suština ove prve i veoma uspele promotivne večeri koju je za sve goste iz Sivca, Kule i Kruščića priredio vlasnik cafe pizzerije "Leone", Dragan Šimun - Lafica, naravno u saradnji sa redakcijom SIVAC.NET-a.

Promotivnu večeru u Leone-u posetio je veliki broj mladih sivčana, ali i gostiju iz Kule i Kruščića.

Raspoloženi mladići i devojke, neki od njih po prvi put u ovom lokalu, odazvali su se našem pozivu da nam se pridruže i lepo provedu veče u prijatnom druženju i degustaciji pizze.

A kako je bilo na promociji... o tome neka vam nešto više kažu fotografije koje Vam ovom prilikom predstavljamo.

Sve goste koje smo priupitali za prve utiske o ukusu i kvalitetu pizze izrazili su sve same pohvale. Za pizze su zaduženi iskusni kuvari koji jela pripremaju u savremenoj kuhinji u sklopu lokala. Odličan ukus pizza, sa velikim zadovoljstvom, možemo potvrditi i mi iz redakcije SIVAC.NET-a.

Cafe pizzerija "Leone" je sigurno pravi izbor ako želite da izvedete porodicu na večeru i provedete prijatne trenutke u ugodnom ambijentu.

Šank je jedan od najznačajnijih elemenata svakog kafića. Mnogim gostima on je ključni razlog da li će se negde zadržati ili ne.

U cefe pizzeriji "Leone" i kod izrade šanka vodila se velika pažnja da svaki detalj tj. kamenčić od kojih je izrađen, bude na svom mestu.

Konobarice Borka i Sladja bile su veoma raspoložene i ljubazne, kao i uvek, tako da su svi gosti uz posluženje i promotivnu pizzu dobili i puno osmeha.

Divan ambijent cafe pizzerije "Leone" prosto opuštajuće deluje... Gotovo kompletan enterijer u lokalu je izrađen od drveta i kamena. Uz to autentičan stil izrade svih elemenata doprinosi da ovaj prostor deluje toplo i prijatno na prvi pogled, a uz prijatnu muziku čini zaista sjajan ugođaj za sve goste.

Svima Vama koji niste bili u mogućnosti da prisustvujete ovoj promotivnoj večeri upućujemo poziv da dođete i posetite cafe pizzeriju "Leone" i uverite se da ovaj ambijent zaista ima dušu.

U njemu ćete sasvim sigurno provesti prijatne trenutke sa Vašim prijateljima, porodicom i vama dragim osobama.

Cafe pizzeria "Leone" Vam nudi veliki broj raznih vrsta pizza po veoma pristupačnim cenama. Za provereno odličan ukus i kvalitet pizza zaduženi su veoma iskusni kuvari. Cene pizza kreću se od 220 do 290 dinara i sigurni smo da nećete ostati gladni.

 

caffe pizzeria "Leone"
Maršala Tita
025/ 712-883

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU