USPEŠAN START NAŠIH RUKOMETAŠA

 

08. septembar '08.

U prvom kolu PRVE SRPSKE RUKOMETNE LIGE-GRUPA VOJVODINA rukometni klub „SIVAC 69“ je na svom terenu, u subotu 06. septembra,  ugostio ekipu r.k. “POTISJE-PLETEKS“ iz Ade. Kao što u naslovu stoji naš tim je uspešno započeo sezonu i pobedom nad veoma dobrom ekipom iz Ade zabeležio vredna dva boda.

Pobeda za našu podmladjenu ekipu je tim veća znajući da  R.K. „POTISJE-PLETEKS“ nastoji ovu sezonu iskoristiti za ulazak u DRUGU LIGU SRBIJE. Brojna pojačanja, od kojih je najzvučnije ime golman Hodik Š. , bivši superligaš i internacionalac, koji je inače bio veoma raspoložen za igru, nisu pomogla gostima da uspešno preskoče prvu stepenicu ka tom cilju. Sivčani su od samog početka pa sve do kraja kontrolisali igru i održavali razliku od nekoliko golova.

Svi posetioci i ljubitelji rukometa mogli su da uživaju u predstavi koju su priredile ove dve ekipe i u mnoštvu lepih i atraktivnih poteza.

R.K.“SIVAC 69“  -  R.K. „POTISJE-PLETEKS“  29:25 (14:10)

sudije  : Danijela Mudrić(Kljajićevo) i Damir Dunkler(Sombor)
delegat: Zdravko Radović(Sombor)

R.K. „SIVAC 69“ :  Nakić M(G),Predojević P,Drašković B(4),Pindović M(1),Kopanja       M(1),Vučinić M(6),Radović M,Žeželj B(5),Keljević R(1),Vučinić Lj(7),Radović Mi.(G),Milekić M,Zelić M(4),Potpara M.

R.K. „POTISJE-PLETEKS“ : Hodik Š(G),Spasić D(1),Kančar S,Silvaši T,Zapletan Č(12),Ilić M,Aksin D,Tobijaš T(1),Pinter A(3),Bajus Z,Djere B(5),Balaša J,Križan K,Vuksić D(3).

gledalaca : 150

Naredni meč koji naš tim treba da igra u gostima je pod znakom pitanja jer je učešće u ligi ekipe R.K. „BUDUĆNOST“ iz Čonoplje neizvesno. Bez obzira na to mi se i dalje intenzivno pripremamo za nastavak prvenstva.

 

Izveštaj pripremio Dragan Mandić.

 

RK "SIVAC 69"
 
POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU

 

KLIKNI NA SLIKU ZA UVECANJE

sastav RK "Sivac 69"