najbolji igrac, Dragan Stupar MRK "Sombor"

 

RUKOMETNI TURNIR U SIVCU ZA KADETE

 

U NEDELjU 22.05.2005 NA STADIONU SRC "POLET" U OKVIRU SEOSKE SLAVE, ODIGRAN JE TURNIR U RUKOMETU U KATEGORIJI KADETA. UCESTVOVALI SU KADETI IZ KLjAIĆEVA,SOMBORA I DOMAĆIN SIVAC.

SA POČETKOM U 15h, TURNIR SU OTVORILI RUKOMETAŠI SIVCA I SOMBORA.

TVRDA UTAKMICA SA MALO GOLOVA, POKAZIVALA JE DA OBE EKIPE IMAJU VELIKU ZELjU ZA POBEDOM. SOMBORCI PREDVOĐENI NEKADAŠNjIM IGRAČEM I TRENEROM PRVE EKIPE SIVČANA,SADA TRENEROM KADETA SOMBORA, RADOVIĆ ZDRAVKOM,SAVLADALI SU EKIPU DOMAĆINA SA MINIMALNOM RAZLIKOM 10:11 POLUVREME 5:6.

kadeti RK "Sivac 69"

U DRUGOJ UTAKMICI TURNIRA SASTALI SU SE POBEDNIK IZ PRVE UTAKMICE,EKIPA SOMBORA I EKIPA IZ KLjAIĆEVA.U PRVOM POLUVREMENU DOBRA IGRA SA OBE STRANE, REZULTAT 9:9 . NA POLUVREMENU TRENER EKIPE IZ KLJAIĆEVA, DANIJELA MUDRIĆ, SAVETOVALA JE MOMKE DA IGRAJU "NA SVEŽINU". DA BI U DRUGOM POLUVREMENU IAKO POMALO UMORNI, SOMBORCI STIGLI DO ZASLUŽENE POBEDE OD 20:18 I OSVOJILI PRVO MESTO NA TURNIRU.

kadeti MRK "Sombor"

U POSLEDNjOJ UTAKMICI TURNIRA,U BORBI ZA DRUGO MESTO SASTALI SU SE SIVAC I KLjAIĆEVO.

DOBRA IGRA DOMAĆINA UZ MALO VIŠE ZALAGANjA, ODVELA JE SIVČANE NA ODMOR SA PREDNOŠĆU OD 3GOLA. POLUVREME 12:9. TRENER SIVČANA KELjEVIĆ RADE TERAO JE SVOJE MOMKE DA DO KRAJA IGRAJU OZBILjNO I KONCENTRISANO.

kadeti ORK "Kljajicevo"

U JEDNOM TRENUTKU SIVČANI SU IMALI PREDNOST OD 6GOLOVA. SAM FINIŠ UTAKMICE PRIPAO JE GOSTIMA,ALI NISU USPELI DA DOSTIGNU RAZLIKU I UTAKMICA JE ZAVRŠENA REZULTATOM 22:21 ZA SIVAC.

Konacni poredak:
1. M.R.K. SOMBOR
2. R.K. SIVAC 69
3. O.R.K. KLjAICEVO

POSLE ODIGRANIH UTAKMICA USLEDILO JE DODELjIVANJE NAGRADA. ZA NAJBOLjEG GOLMANA TURNIRA PROGLAŠEN JE GOLMAN KLjAIĆEVA NIKODIJEVIĆ DRAGAN, A NAJBOLJI IGRAČ NA TURNIRU BIO JE MLADI IGRAČ SOMBORA STUPAR DRAGAN.

klikni na sliku za uvecanje

zajednicka fotografija za uspomenu

 

golmanskoj legendi RK "Sivac 69", Nenadu Vucinicu-Krulu, nije bilo teško da pripremi sendvice za mlade rukometaše

UPRAVA KLUBA SIVAC 69 ŽELI DA SE ZAHVALI SPONZORIMA KOJI SU POMOGLI DA SE OVAJ TURNIR ODRŽI. A TO SU: sportska kladionica TIME OUT, picerija LEONE, kafe bar MODENA, diskont pica TRIVEX, kafana KOD KIKE, kafe MADERA, str KOKTEL, str SUNČICA i butik ENNY.

Izveštaj pripremio Jovan Jokic.

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

najbolji golman, Dragan Nikodijevic ORK "Kljaicevo"