SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET

 
   
     
   

 

 

RADNI SASTANAK RUKOMETAŠA

 

U petak, 25. februara 2005. godine, u restoranu ZZ "Sivac", održan je radni sastanak uprave i igrača Rukometnog kluba "Sivac 69". Na sastanku je uglavnom bilo reči o ambicijama u prolećnom delu sezone i načinu na koji ostvariti željene rezultate.

Predsednik kluba, Mićko Stijepović naglasio je da je ambicija kluba porasla u odnosu na želje na samom startu sezonu: - Na početku sezone zacrtan je plasmana među pet najboljih ekipa, međutim sada je ambicija mnogo viša, i uprava čini sve da ostvari uslove za osvajanje prvenstva.

Predsednik skupštine kluba, Nikola Jokić, izrazio je zadovoljstvo dosad postignutim rezultatom i naglasio i da posebno imponuje ponašanje i zalaganje svih igrača na terenu: -U ovom periodu velika se briga vodi o obezbeđivanju sredstava za normalno funkcionisanje kluba. Takođe, ako se nastave ove vremenske neprilike, u dogovoru sa upravom osnovne škole biće obezbeđena fiskulturna sala za treninge.

Trener Sivčana, Baćko Radonjić, naglasio je da će prvenstvene utakmice u nastavku takmičenja biti veoma teške i da se samo maksimalnim zalaganjem i izgaranjem igrača kako na terenu tako i na treninzima može doći do željenih rezultata.

- Najbitnija je prva nedelja treninga. Veoma je važno da svi budemo stalno na okupu, da se redovno i jako trenira jer duga pauza između jesenjeg i prolećnog dela prvenstva učinila je svoje. Većina igrača nije trenirala i održavala kondiciju. Trčanje i vežbe snage biće osnovne karakteristike prvih treninga da bi se u prvenstvu smanjio broj povreda i nespremnost za iskušenja koja ekipu očekuju. Takođe, planira se i određeni broj prijateljskih utakmica – izjavio je trener Sivčana.

Sivački rukometaši biće uskraćeni za igre odličnih Lola Vučinića, zbog odsluženja vojnog roka i Branka Žeželja, zbog radnih obaveza. Po ovom piatnju uprava aktivno radi i u planu je dovođenje dva igrača iz Kljajićeva.

U ponedeljak, 28.02. je prvi dan treninga.

 

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU

 

 
 
   
copyright © sivac.net 2003