SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET

 
   
     
   

 

 

 

 

 

TALENTOVANI RECITATORI OŠ "20. oktobar"

 

U petak, 12. marta '04., u Kruščiću je održano opštinsko takmičenje recitatora.

Takmičenje se odvijalo u u tri kategorije:

  • mlađi uzrast (od I do IV razreda),
  • srednji uzrast (od V do VIII razreda) i
  • stariji uzrast.

Osnovnu školu "20. oktobar" iz Sivca predstavljale su Milica Lučić i Lucija Gojković, u mlađem uzrastu i Ornela Žižić u kategoriji srednjeg uzrasta, koje su bile najbolje na mesnom takmičenju u Sivcu.

KLKNI NA SLIKU ZA UVECANJE

Lucija Gojković, Ornela Žižić i Milica Lučić

U konkurenciji 12 takmičara u mladjem uzrastu, Milica Lučić i Lucija Gojković ostavile su povoljan utisak ali na žalost nisu uspele da se kvalifikuju na zonsko takmičenje.

U srednjem uzrastu, u konkurenciji 11 takmičara iz naše opštine, Ornele Žižić, učenica V razreda OŠ "20. oktobar" iz Sivca osvojila je prvo mesto i kvalifikovala se za dalje takmičenje. Inače, Ornela se do prošle godine takmičila u konkurenciji mladjeg uzrasta i zabeležila odlične rezultate – tri puta je predstavljala školu na opštinskom, dva puta na zonskom i jednom na pokrajinskom takmičenju.

O svemu ovom ona kaže:

-U drugom razredu moja tadašnja učiteljica Dobrila Žeželj odabrala mi je pesmu za recitovanje sa kojom sam učestvovala na mesnom i opštinskom takmičenju. U trećem i četvrtom, isto me je učiteljica spremala i napravila sam još bolje rezultate i učestvovala na zobskom takmičenju u Despotovu i pokrajinskom takmičenju u Sečnju.

KLIKNI NA SLIKU ZA UVECANJE
Ornela Žižić

Ove godine prvi put sam u takmičenju za srednji uzrast. Moja drugarica Marija Marković mi je pomogla tako što smo zajedno odabrale pesmu "Tata Budo i mama Mica".

Zahvalna sam i nastavniku Mirku Džuveru na pomoći u spremanju za nastup.

 

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU
 
 
   
copyright © sivac.net 2003